Mit kell tudnom a csomagfeladás menetéről?

Webáruházunk rendelésének különböző állapotairól mindig automatikus e-mail értesítést küld az Ön által megadott e-mail címre, így Ön mindig tudni fogja, hogy rendelése melyik fázisban jár. Ha mégis bármi kérdése merülne fel rendelésével kapcsolatban, keresse kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére!

 

Személyes átvétellel kapcsolatban az alábbi számokon érdeklődhet:

Tel.: 06 70 621 4011

Csomagfeladással kapcsolatban az alábbi számon érdeklődhet:
Tel.: 06 70 621 4011

 

Milyen szállítási szolgáltatást vehetek igénybe ha önöknél vásárolok?


Webáruházunkban történt rendelés esetén számos lehetőség kínálkozik, hogy a lehető legkényelmesebben hozzájuthasson a megrendelt termékhez. A rendelés leadásakor a szállítási opcióknál választhatja ki az Önnek legkedvezőbb csomagszállítást. 

Amennyiben Önnek a gyorsaság a legfontosabb, válassza a GLS futárszolgálatot! Raktáron levő termékeinket a rendelést követően, a termék adatlapon kommunikált szállítási határidővel szállítjuk házhoz, törekedve a gyors kiszállítás kivitelezésére, hogy a megvásárolt termékhez minél hamarabb hozzájusson. 

Gyakran ismételt kérdések:

Milyen gyorsan kapom meg a csomagot?

Amennyiben fontos, hogy a kiválasztott termék rövid határidővel érkezzen meg, akkor válassza a GLS futárszolgálatot a szállítási opciók közül! Amennyiben a rendelése raktárkészletről történik a szállítás várható időtartama 2-5 nap.

Sérült volt a csomagom, mi a teendő?

Amennyiben csomagja sérülten érkezett, kérjük mindenképp töltsön ki a futár jelenlétében egy kárjegyzőkönyvet. Ezt a futártól igényelheti. Csomagsérülésekkel kapcsolatos reklamációt csak a kárjegyzőkönyvvel tudunk elfogadni.

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt...

Ha vásárlását követően nem kapott visszaigazoló e-mail címet, kérjük haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a fenti elérhetőségek egyikén!


330X60.png

1133 Budapest, Véső utca 11

©2020 by Szerszámművek.hu -JászTQS Kft. All Right Reserved

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter